Slut!

Aaa jag är fan totalt jävla mör. Har kört dubbelpass på gymmet hela förra veckan, är fan lite stolt. Och idag gick jag upp kl 7 på morgonen bara för att hinna gymma innan jobbet kl 12. Sprang 5km sen körde jag igenom hela kroppen. Jobb 12-17 sen vart det även fysträning med EIBKS damlag. JAG ÄR DUKTIG! jag tänker vara stolt. Måste peppa mig själv, annars ger jag upp. NU ska jag sova för imorgon ska jag tydligen träna igen.
Allt är knark.
Hejdå!

Pang, boom, krash!

Jag är tyst. Orkar inte.
Hejdå!

Ännu en söndag!

Ja nu va det söndag igen!
Helgen har vart sjukt bra. I fredags vaknade jag på strålande humör, solen sken, jag tog en p-walk till jobbet och jag får sluta tidigare. Begav mig hem till thess å carlos direkt efter jobbet där dt bjöds på god mat och en härlig förpärla, sen drog vi ut å dansade satan. Kul som tusan hade vi :) Efter JOar gick jag hem till JOnas å sov å vaknade å va inte bakis alls. Åkte till Max och åt och sen baaaaaam, döda mig va jag inte mådde bra, ville typ försvinna från jordens yta. Men det va ju bara att ladda om å fylla glaset igen. Gick ner till Illian å kollade lite innebandy sen gick jag å Angeliqa hem å fixa oss. Sen begav vi oss hem till Jonas på ännu en härlig förpärla. Tanken va att jag å Ango skulle gå på joar men vi vart me tvingade på innebandy festen som alla om anra skulle på, Vilket jag tackar för. För vi hade sjukt roligt! Alla spåra å Jonas bjöd på striptease ;) HAHA! Vid fyra tiden va vi åter igen hemma i sängen. Vaknade imorse och mådde betydligt bättre än igår och jag har faktisk mått bra hela dagen med tanke på att jag körde all in två dagar! Sen har jag bara  myst med Jonas hela dagen å nu blire en powerwalk med Judith sen söndagstraditionen med soffhäng,godis och solsidan =)
Tack å hej, det var min helg.
Pussåkläm

Tröttmössa!

Ja, idag har jag vart riktigt sänkt. Höll allvarligt på att somna på jobbet idag, nickade till och med till :O WTF liksom!!
Alla hjärtans dag igår. Bästa någonsin. Haha fan va kul jag hade. Jag å judith tog ett glas på fernandos, sedan mötte vi upp Anton å gick hem till mig. La lillan sen blev det ost å kex å massa smarrigt, å gudarna ska veta vad mkt skratt. HAr träningsvärk i min mage idag för att jag skrattade så mkt. Haha!
Nu sitter jag här i soffan, Angelina har somnat å jag ska hoppa i duschen, sen sätta mig i soffan igen med en stor kopp te, och nybakt bröd som Judiths söta mamma bakade till oss igår :) Sen kommer Jonas å håller mig lite sällskap! ;)
Imorgon är jag ledig, så då blire lunch med nikkie om jag inte blir tvungen att jobba ändå.
Sen är det snart helg och jag längtar, hela helgen kommer bli spårad!
På fredag jobbar jag dock långpanna och stänger men sen blire hem till thess å carlos på middag å en härlig förpärla med massa sköna människor, sen ner på joar å fira Peter som fyller år :)
På lördag ska jag ut å fira min pingla angeliqa som fyller år på torsdag. Så det blir att köra igång direkt när man vaknar om man ska orka, haha.. Kanske drar mig ner å kollar en snutt på Jonas match också, om jag orkar vill säga :P Nej nu kallar dushen!
Puss å hej!

Host å snörvel!

Ja, det är vad jag gör. Hostar å snörvlar. Sitter i skrivandes stund å väntar på Jonas som kommer å myser lite =)
Så för att slå ihjäl lite dötid tänkte jag skriva lite om dom som ligger mig närmst om hjärtat eftersom att det är många av er som frågat vad det är för människor jag umgås med! Så jag börjar väl.
- Jonas Lindell - Mitt ex & även min bäste vän. Utan honom skulle jag inte överleva en dag. Vi bråkar konstant om allt och ingenting men han finns alltid där när jag behöver honom, han är den som ständigt fångar mig när jag faller. Han är guld värd och jag älskar honom mer än livet självt.
- Linda Wilhelmsson - Min bästaste finaste Lindis, finns ingen som du och jag kan inte tacka gudarna nog att jag mött dig. Skulle inte klara mig utan henne heller, hon är underbar!
- Linda Forsberg - MIN MIN MIN Linda. Lika crazy och dum i huvudet som jag är , haha. Min högra hand, min prinsessa. Ännu en människa jag inte skulle klara mig utan!
- Isabel Holm - Min fina Bellsi. Du är också en riktig knäppgök, helt underbart fantastisk!
- Therese Stjernehov - En av dom älsta vännerna. Vi har gått igenom mkt ihop, både gott och ont. Det finns många minnen, både fina och dåliga. Men du är en stjärna och du lyser upp min vardag.
- Nicole Brekke -  En relativt nyfunnen vän, men ack så go. En väldigt speciell flicka på alla sätt men fy så underbar!
- Andreas Forsberg - Min fina Andy, även Lindas lillebror. Min räddare i nöden, ställer alltid upp oavsett. Unik på alla sätt, ännu en stjärna i mitt liv.
- Emelie Fries - MIn fina Memmis. Helt unik på alla sätt, ställer alltid upp när man behöver det!
- Sofia Wiklund - MIn bäste vän från sthlm, även min dotters gudmor. Vi träffas inte allt för ofta längre men du finns alltid där, och jag finns alltid här. Det kommer alltid vara du&jag!
Sen finns det ju självklart många många fler, tex min underbara familj. Men dom ovan är väl de personer jag umgås mest med och står mig väldigt nära hjärtat. Människor jag vet jag kan lita på, som inte sviker och hugger en i ryggen så fort det blir jobbigt.
Jag älskar mina vänner nått så in i... Skulle inte klara mig utan er, ni gör mig till den jag är, ni gör livet värt att leva! <3

Hej bloggen!

Idag är jag hängig, det är synd om mig :(
Blev totalt förkyld igår, och dum som jag är beger jag mig tidigt till jobbet imorse, jobbar hela dagen och ger mig ut på en löprunda när jag kom hem. Dumma dumma mig. Nu är jag ju helt tjock i huvet och får nästan kipa efter andan, någon står på mitt bröst också, känns det som iaf. Men men.
Nu har jag iaf kurerat mig hemma hos Jonas, under täcket med en skål popcorn och världens bästa sällskap. Min bästa vän, skulle dö utan honom! Han är min räddare i nöden, alltid! Så här tänker jag stanna inatt, så ensamt hemma när lillan är borta :(
Imorgon tänker jag vara ledig, ska på möte men det räknas inte. Sen ska jag laga mat å dricka lite gott med Eve, ska även träffa min älskade Nikkie, de va lite länge sen nu tycker jag, saknar henne lite! Tihi!
Nej nu ska jag gosa ner mig framför tvn. Godnatt!

Ojsansa!

Nu vare ett tag sen jag uppdatera igen! Men men, bättre sent än aldrig !
Jani, va ska jag skriva då?
Helgen kanske. I fredags va jag ute å käka middag å drack några öl med lite vänner, sen skulle det bära av mot joar men eftersom att jag anade att det bara skulle vara småbarn där då det va studenfest så sket jag i det å gick hem å sov istället. I lördags morse va jag sååå trött, så Jonas kom hit med donken mat till mig :P Sen blev det en promenad med Andy och lite bus hos Tessan å lilla Theo. Sen på kvällen blev det tacomys med Jonas, Niklas å Bella. Och dom små såklart. Söndagen va allmänt as chill. Blev en promenad i det fina väret, bullbak å mys med tjejorna till solsidan. Och idag, måndag har inte mer än jobb stått på schemat och nu väntar jag på Jonas som kommer med mat å myser :P Nu ska jag hänga tvätt!
Pussåhej

Onsdag!

Å här sitter man igen. Vill ha kaffe, fan vad jag vill ha kaffe! Men jag hinner inte fixa.. Så jag går och köper cigg istället å cyklar till jobbet. Orkar inte.
Blir så jävla less. Hejdå!

RSS 2.0