Fiiii fan!

Idag är jag trött, trött, trött, TRÖTT!
MIn träningsvärk i armarna är nästan olidlig, vaknade flera gånger inatt av att jag råkade sträcka ut armen, och det var nästan gråt varning på det kan jag meddela. Fan, har aldrig haftsådan här värk förut, ska det bli såhär tänker jag fanimej aldrig mer träna :O Haha! HAr spillt kaffe över mig tre gånger idag för att jag inte kunnat lyfta armen normalt och därför fått druckit som ett jävla mongo. Ni skulle sett mig!
Har iaf jobbat idag, kort dag tack och lov så jag slutade två. Hade tänkt att jag skulle städat idag efter allt bus igår men jag orkade inte, elr snarare sagt kunde typ inte eftersom att jag typ inte kan röra mig, kan knappt prata i telefon då jag inte kan hålla upp armen som sagt. Men jag bjöd över eliten på middag istället. Husmanskost, korvstroganoff! Så jefvla gött ;)
Sessan ligger och snarkar sen en tid tillbaka och jag tänker fan också gå och lägga mig. Jag är mör, som fan. Jag orkar inte.
Imorgon är jag iaf ledig, så ska väl försöka städa lite, gå över till Aneli å stefan och lämna en del av pengarna för spanienresan, och förhoppningsvis träffa nån fin människa ;)
Näe godnatt!

Trött.

Tröttare, tröttast!
Men nu ska jag städa och baka tårta för snart kommer det gäster för att fira min underbaraste, finaste på 2års dagen.
Gårdagen vart awesome! Lyckad som fan även om det inte riktigt blev som planerat.
Tjejmiddag sen utgång och vi hade sjukt kul.
Imorgon är det måndag vilket betyder ny vecka. Det ska bli förändring nu, på allt, ALLT!
Du är det finaste jag vet, jag ska skärpa mig!
Nu har jag inte tid, måste baka.
Hejdå!

Älskade lördag!

Denna dag har jag sett fram emot lääänge! Planerna är väl smorda ;)
Min finaste fyller ju år idag och ikväll blir det ett hejdundrans party med flickorna. Woop woop!
Gårdagen han jag med mycket!
Han med att hänga med min fina Linda, Fika med Carlos, träna och fixa allt inför idag med Tussen sen film och mysigt sovsällskap med J :)
Nu sitter jag hos Jonas och ska snart bege mig mot stan och handla lite inför Angelinas kalas imorgon, hem och hämta roligheter inför kvällen sen direkt hem till Tussen och börja fixa, känns ibland som att tiden inte räcker till, den går ju sååååå fort.

Men ha en toppen dag allihopa så ses vi i dimman ikväll.

Ännu en dag...

Är förbi.. Dagarna bara flyger förbi tycker jag. Iof lite skönt det ibland. Nu äre ju helg ;)
Hela dagen har spenderats med min Bellsi å lilla Hugo :) Vi har nog gått större delen av dagen känns det som :P Haha. Nu sitter jag i soffan å kollar på när Jonas spelar Cod.
Imorogn är det fredag och vi får helt enkelt se vad som händer, kan ju råka bli festligheter, man vet ju aldrig liksom ;) Lördag är iaf en efterlängtad dag. Min älskade fina dotter blir 2år, tyvärr får jag inte fira henne förens på söndag. Men kvällens festligheter kommer bli storslagna. Middag med brudarna sen får vi stan att gunga som aldrig förr, ojoj! Grymt kommer det iaf bli!
Näe nu ska jag väl fortsätta kolla på tråk Jonas, jag somnar väl i soffan!

Pussåkläm


Älskade onsdag, älskade lill lördag!

Jobbat idag 8-15.30.
Nu är jag hemma hos T&C med mysiga människor, har fått i mig några öl och skallen snurrar skönt.
Maten puttrar på spisen och livet är bara allmänt jävla awesome. Pizzapojken är söt och mina vänner är bara världa allt guld i världen och lite därtill.
Har även planerat lite fina planer med min underbara Linda och hennes underbara mor. Blir nog spanien i sommar och det är ju bara grymt.
På lördag fyller min fina underbara ögonsten 2år och det firar hon tyvärr hemma hos sin far, men på söndag blir det kalas hemma :)
Nu har ni fått lite info om min meningslösa helt underbara dag. NU ska jag dricka mer öl och få skallen att snurra lite mer.

Pussåsnusk.

Tidig morgon!

Ja, idag va jag uppe innan tuppen jag.
Hade ställt kl på 06.15 men kl 04.58 ringde min levande väckarklocka, min älskade dotter. Så det va bara att sträcka på sig och gå upp. Ganska skönt ändå att va uppe i tid för en gångsskull så man slipper stressa ihjäl. HAr ju till och med hunnit dricka en kopp kaffe och sitta här :P
Snart ska vi på med ytterkläderna och cykla till dagis med lillan, sen jag vidare mot jobb 8-17.
Ikväll händer nog inte så mkt, mys i soffan bara och isäng hyffsad tid. Men imorgon ska jag och Nikkie äntligen hem till Thess och Carlos och äta mina efterlängtade dolmas. ( Libanesisk maträtt) Så jävla gott! en öl elr två ska jag nog få i mig också.
Nej nu måste jag göra lillan klar och åka till dagis.

Ha en toppen dag alla vänner och ovänner.

Trött..

Har inte gjort mkt mer än att jobba 8-17 idag.
Nu tänker jag sova, godnatt!

Seeegt!

Idag har jag vart trött och seg som en jävla bäver.
Jag har några grymma problem med sömnen tror jag. Igår efter att Jonas å jag kollat på film la jag mig i sängen och somnade helt seriöst innan jag ens hunnit lägga ner huvudet på kudden. Och då va kl ca 00.30. Vid 03.20 vaknar jag men somnar om snabbt igen sen vaknar jag igen vid 05 tiden och kan verkligen inte somna om, så det va bara att gå upp. Så här sitter jag nu som en zombie och gäspar.
Har inte gjort ett skit idag typ. Va ute på en liten promenad med lillan så hon fick lite friskluft sen sprang vi ner på åhléns snabbt och innförskaffa lite nödvändigheter sen raka vägen hem. Väl hemma fick jag lov att plocka upp en massa eftersom Angelina slängt allt hon äger på golvet och även torka hela köket då hon fick för sig att diska, och ni kan ju tänka er hur det ser ut när en tvååring leker med vatten?? :P
Nu sitter jag här och väntar på Jonas så vi kan åka och äta, sen får vi se vad vi hittar på. Solsidan är spikat iaf ;)
Så, hejdå söndag!

Hej lördag!

Idag är du lugn.
Dagen har vart lugn, va ute på en promenad imorse sen gick vi och hälsa på familjen Holm/Johansson.
När vi kom hem gjorde jag och lillskrutt lite mat sen kom syskonen Forsberg och hälsade på :) Nu har dom precis gått och hjärtat har tok däckat på soffan, så jag ska lägga henne i sängen sen blire hänga lite tvätt, kanske träna lite och senare kommer min fina vän Jonas hit. Tills dess blire nog twillight och chips i min underbara soffa. Skönare får man nog leta efter.
Näe nu ska jag lägga skrutten.
Trevlig helg vänner och ovänner.
Tingeling! / S.

Oj.

Börjar visst redan bli lite dålig på att uppdatera. *skäms.
Men denna vecka har jag faktiskt inte gjort så mkt :P Den har gott sjukt fort dock.
I månags minns jag inte ens vad jag gjorde.. Haha.. I tisdags jobbade jag, sen träffade jag Jonas en snabbis.
I onsdags va jag på gymmet sen film med Sebbo, och idag har jag tränat och ätit kebab med Jonas.
Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt å träna igen sen sushilunch med min fina nikkie sen blire jobb från 13. Segt!
Va helgen bjuder på får vi helt enkelt se, tar dagarna som dom kommer.
Men träna ska jag iaf göra.


Godnatt världen. Puss

Slappsöndag!

Blev en spontan utgng igår. JÄVLIGT kul hade vi faktiskt, dansa som bara tusan och drack alldeles för många shots. Haha, så kan det gå! Men har mått hyffsat bra idag ändå. Resorb löser allt!
Blev iaf Joar som vanligt, men vi gjorde det till en bra kväll. Stannde till och med till stängning vilket typ aldrig har hänt förut. Sen vart det övernattning hos Jonas.
Idag har jag bara slappat. Hängde med Emelie, Jacob, Andreas och Jocke hela dagen sen gick jag, skrutten, memmis och jacob hem till mig och laga mat och åt. Spagetti och köttfärssås. Måste nog vara det godaste.
Även min fina granne Judith kom ner och resten av kvällen spenderades i soffan med henne och lillskrutt. Mys!
Nu är kl snart tio och jag ska nog faktiskt lägga mig och krama kudden om en liten liten stund. Är jävligt trött. Är man ju alltid dagen efter även om man slipper bakfyllan.
Imorgon är det måndag och jag ska klippa å färga håret. Vill göra nått nytt men det blir väl inget speciellt som vanligt eftersom att mitt hår inte går att göra ett piss med typ, och jag tänker absolut inte klippa av det igen. Det misstaget har jag gjort alldeles för många gånger.
Nej nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng.

Tingeling!

Ännu en lördag.

Finns bara en sak att säga.

KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR BAAAH! ;)

människor slutar aldrig förvåna mig.

Nej faktiskt inte. Vissa människor slutar verkligen aldrig chocka mig. Både på gott och ont.
Tyvärr denna gången på ont. Men vafan, ingen ide att hänga läpp för det, life goes one.
Jag säger bara what comes around, goes around. Allt du gör kommer tillbaka till dig själv en dag. Och då tusen gånger värre. Jag är den som är lycklig i slutändan. Så det så!

Men iaf. Ikväll blire Cod och guitarhero kväll med mina brudar. AWESOME! En å annan öl kan man nog få i sig också. Så nu har jag precis städat färdigt och jag å Fille sitter och inväntar Judith och jappe.
Så nu ska jag socialicera mig och Cod tagga lite ;)

Tjipp tjopp!



Ps. Man kan inte rå för att tårar rinner när man mist en vän. Ds.

Gödermörgön!

Godmorgon folket!
Precis vaknat upp ur ännu en toppen natts sömn, sååå skönt :)
Blev ingen dejt med judith igårkväll, blev så sent. Så jag spenderade ännu en nat med mys hos J.
Idag kommer som sagt min lilla griiiis hem, wiiiihoo :D Sen blire nog en lunch dejt med Judith idag istället =) OM hon bara kan vakna :P

Näe nu ska jag sätta på mig ett ansikte så man ser ut som människa.

Pussåkläm!

.....

Jani.. gårdagen spenderades med min bellabus och lilla hugo, sen blev det mys hos jonas och för första gången på länge sov jag som en riktig guuuuud. Vaknade kl nio men somnade om igen till kl elva. Dock hade ju jonas redan åkt och jobbat så jag hoppade i kläderna och spenderade ännu en dag med min bellsi. Och nu håller vi på å bakar sockerkaka sådär fint när man försöker bli smal :P Höhö! Ska väl bege mig hemmåt när niklas kommer hem för kanske en öl på stan om någon vill? Sen blire väl kanske å träffa Judith en stund när hon kommer hem :)
Imorgon kommer min fina lilla skrutt hem från sin far så då blire full rulle igen, saknar henne. Är ju så tyst hemma när hon är borta.
Näe nu ska jag socialisera mig med Bellsi igen.
Puss å hej.

Shululu!

Tjaaaa va!
Idag har vart en mysig dag. Har haft lillskruttan hemma hela agen då dagis va stängt idag.
Har spenderat större delen av dagen med min älskade kusin Felicia och min fina granne Judith.
Vi åt lunch å snacka skit på wickmans. Sen kom Nicole hit och vi lagade mat och åt och nu känner man sig som en klubbad säl. Angelina har somnat för ett tag sen och ligger å snuttar så gött i sin säng. Min lilla fina ängel!
Så nu ska jag ta mig ner för en cigg sen plocka undan lite i köket och sedan ta mig en vaaaaaaaaaaaaarm dusch och invänta mitt ex men även min fina underbara vän Jonas som kommer hit och myser efter innebandyträningen :) Ibland är livet bara helt awesome!

Hörs imorgon elr nått :)

Arrividerci! <3

Seeeeg söndag!

Kan man ju säga.
Fattar inte varför man dricker alkohol? Äre verkligen värt det dagen efter liksom? :P
Har dock tack och lov klarat mig från bakfyllan tack vare Jonas som tvinga upp mig på stan efter Joar för att äta :P Men man är ju alltid så jäkla trött ändå dagen efter. Vart ju som sagt utgång igår, Jävligt roligt hade vi faktiskt. Tiden gick så fort å plötsligt var kl nästan tre så jag och Jonas gick upp på stan och åt sen blev det mys och sooooooooooooova! Dagen har vart seg, men har väl fått en del gjort ändå :) Började med en sprängande huvudvärk när jag vaknade men ett gals resorb fixade det fort, så då klev jag upp och vanrade hem =) Sen blev det fika hos Ewa, sen har jag även hunnit både tvätta och storstäda hemma, och även hängt lite mer med Jonas och nu sitter jag här totalt seg och funderar skarpt på att gå och lägga mig efter att jag hängt tvätten.
Imorgon får vi se vad dagen erbjuder. Blir nog en date med Nicole iaf och sen kanske träffa Judith. Dagis är stängt så jag är både ledig och har lillskruttan hemma så massa mys står iaf på schemat.


Näe, gonatt!

Ändrade planer.

Ja, det visade sig att jag trots allt hade lite roliga vänner kvar :P
Så nu blire att fixa lite här hemma, ta en ducsh, sätta på sig ett ansikte, vänta in Andreas som ska vara med lllan och sedan beger jag mig hem till Alex och Joachim för att dricka min efterlängtade bacardi razz. Haha låter som värsta alkisen men nej, så är inte fallet men det är ju fan det bästa man kan dricka inom alkoholväg, förutom öl då. INget slår ju en iskall öl en varm sommar dag ;)
Näe nu ska jag ut å ta en cigg med min käre granne Judith, sen blire full fart å fixa =).
Ses kanske i dimman på joar ikväll?

Pussåsnusk

ÅHH!

Less jag blir. Är så jävla party sugen men nej, det va tydligen inte mina älskade vänner så det ser ut som om det blir en lugn hemmakväll trots allt. :(NU kom jag iaf precis hem från en lunch med min fina LInda, så nu sitter vi här i min olagligt sköna soffa och bara är. Angelina springer runt som en liten tok och river ner allt på golvet så städa blir man ju tydligen tvungen att göra också.
Men men, sånt är livet :P
NU ska jag socialisera mig lite.
Puss å hej.

Freitaaag!

Gaaaah vilken lång dah det varit.
Somnade inte förens kl halv fyra inatt och kl fem ringde kl så det var bara att gå upp.
Jobbat 7.30-16.30 och jag är typ lagom mör nu fast ändå inte. Antar att jag typ är övertrött så jag är helt speedad. Lillskrutt har precis somnat å jag ska sätta mig och försöka lära mig min nya lur. Är ju så sämst på tekniska grejor enligt Jonas :P
Så ikväll blire bara soffhäng, sen kommer J hit.
Nej nu vart jag fan trött bara för det.
Så hejdå!

Puss

....

Hej hallå. Nu sitter jag här igen för en liten uppdatering.
Såg att det faktiskt va lite folk som hade läst, kul :) Fortsätt med det och kommentera gärna så jag vet vilka ni är så kanske motivationen till att blogga ökar :)
Sitter återigen hemma hos thess å carlos å väntar på mat ;) Dom har blivit som mina personliga kockar typ. Muhaha.
Har även hunnit med min ångbastning och det var sköööönt, känner mig som en ny människa.
Len som en bebisrumpa ;)

Nej nu orkar jag inte mer. Hörs kanske senare .

Puss å kräm.

Röd dag!

Jaaaa, idag är det tydligen röd dag... Så jag är ledig och det är la lite skönt iof :)
Jag och lillskrutt sitter i skrivandes stund å myser i världens skönaste soffa. Hon med ett päron och jag en kopp te :) Vilket blev min frukost, elr nej jag tryckte i mig två kokta ägg också. Måste försöka hålla ner kalorierna nu, har ju lagt på sig xantal kilon senaste månaderna så nu blire hårdkörning till sommaren ;)
Näe ska nog börja göra mig klar för att gå hem till Anneli och Stefan för en skypedate med min finaste underbaraste vän Linda som befinner sig på andra sian jordklotet :( Gaaaah så jag saknar henne!
Sedan blire ångbastu å total skrubbning av hela kroppen :P Sen får vi se vad resten av dagen erbjuder :)
Hoppas ni får en toppen dag vänner och ovänner.

Tingeling / S.



PS. Du får mitt hjärtat att banka hårt, så hårt! DS.

NY start!

Amen tja!
Alla vet ju att jag är totalt kass på att blogga, men det är ju nytt år å allt så vi gör ett nytt försök =)
Kan ju börja med min dag då.
Har bestått av jobb mellan 8-15. Sedan mötte jag upp Linda och vi gick till dagis å hämta lillskrutt.
Sedan blev det en sväng på stan där vi mötte upp Thessituss å Carlos för att bege oss hem till dom för en utsökt middag :) Tackar för den! Och resten av kvällen spenderades med J, och nu sitter jag här redo att nanna kudden.
Så detta får räcka för denna gång, imorgon är en ny dag :)

Arividerrci folket.
Puss & godnatt!

RSS 2.0